Силвио Берлускони

Таг
2Вести

БЕРЛУСКОНИ РАСКИНА СО 49 ГОДИНИ ПОМЛАДАТА ДЕВОЈКА И СИ НАЈДЕ УШТЕ ПОМЛАДА

БЕРЛУСКОНИ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЖИВА ВОСОЧНА ФИГУРА