Симон Трчески

Таг
4Вести

СИМОН ТРПЧЕСКИ ДОАЃА НА Д ФЕСТИВАЛ СО ПРОЕКТОТ „МАКЕДОНИСИМО“

СИМОН ТРПЧЕСКИ ГО ОБЈАВИ АЛБУМОТ „ПРИЈАТЕЛСТВО“, НЕГОВ ПРВ СО КАМЕРНА МУЗИКА

ТРПЧЕСКИ ГО ПРОМОВИРА „МАКЕДОНИСИМО“ ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ПРЕД НОБ

„ЕПТЕН МАКЕДОНСКО“ Е ЗА МАКЕДОНЦИТЕ И ПРЕБИРЛИВИТЕ БРИТАНЦИ, ВЕЛИ СИМОН ТРПЧЕСКИ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО ЛОНДОН