„Синтезис“

Таг
3Вести

„СИНТЕЗИС“ СО КОНЦЕРТ ВО СТОБИ НА 3 СЕПТЕМВРИ

„СИНТЕЗИС“ ОДБЕЛЕЖУВА 25 ГОДИНИ КАРИЕРА СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ОХРИДСКО ЛЕТО СЛАВИ 58 ГОДИНИ СО КОНЦЕРТ НА „СИНТЕЗИС“