„СИНТЕЗИС“ СО КОНЦЕРТ ВО СТОБИ НА 3 СЕПТЕМВРИ

Велес, (СМАРТ СДК.МК)
KODAK Digital Still Camera

Групата „Синтезис“ ќе одржи концерт на 3 септември во античкиот локалитет Стоби.

„Концертот ќе се одржи пред Куќата на псалмите, во присуство на околу 200 луѓе“, информираше Спасе Перовски, директорот на НУ „Стоби“.

Тој ќе биде во рамките на одбележувањето на 30 години независност на Македонија. Организатор е „Баги комуникации“.