Синтија Никсон

Таг
4Вести

КОЛЕШКИТЕ ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЈА ПОДДРЖАА НИКСОН ВО КАМПАЊАТА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

АКТЕРКАТА ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СИНТИЈА НИКСОН СЕ КАНДИДИРА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

ЅВЕЗДАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СИНТИЈА НИКСОН САКА ДА СЕ КАНДИДИРА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

КИМ КАТРАЛ ОСТАНАЛА БЕЗ ДЕЦА ПОРАДИ УЛОГАТА НА САМАНТА ВО „СЕКСОТ И ГРАДОТ“