Сирија

Таг
3Вести

12-ГОДИШНА СИРИЈКА Е НАЈМЛАДАТА УЧЕСНИЧКА НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО

ЏОС СТОУН ИЛЕГАЛНО ВЛЕГЛА ВО СИРИЈА ЗА ДА ОДРЖИ КОНЦЕРТ ПРЕД 70 ЛУЃЕ

СИМБОЛОТ НА ВОЈНАТА ВО СИРИЈА ПРЕТВОРЕН ВО ИНСТАЛАЦИЈА ВО БЕРЛИН