скандал

Таг
5Вести

ПУБЛИКАТА Е ТАА КОЈА РЕШАВА КОЈ Е УБИЕЦОТ ВО ПРЕТСТАВАТА „СКАНДАЛ“, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ РОБЕРТ РИСТОВ

ПОПУЛАРНИ ТВ-СЕРИИ КОИ ЌЕ ЗАВРШАТ ГОДИНАВА

ФЕЈСБУК ЗАГУБИЛ 58 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ СО ГОЛЕМИОТ СКАНДАЛ СО ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

„НЕТФЛИКС“ ЈА ОТКАЖА СЕРИЈАТА „КУЌА ОД КАРТИ“ ПО СЕКС СКАНДАЛОТ НА КЕВИН СПЕЈСИ

КЕВИН СПЕЈСИ СЕ ИЗВИНИ ШТО ЗАВЕДУВАЛ 14-ГОДИШНО МОМЧЕ И ПРИЗНА ДЕКА Е ГЕЈ