скапоцени камења

Таг
3Вести

ВО АНГОЛА ПРОНАЈДЕН НАЈГОЛЕМИОТ РОЗЕВ ДИЈАМАНТ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 300 ГОДИНИ

ШРИ ЛАНКА ГО ПОКАЖА НАЈГОЛЕМИОТ СИН САФИР НА СВЕТОТ

БЛЕЈК ЛАЈВЛИ ВО „ВЕРСАЧЕ“ ФУСТАН ШТО СЕ ПРАВЕЛ 600 ЧАСА