скијање

Таг
15Вести

ЛЕГЕНДАРНИОТ МАРЦЕЛ ХИРШЕР ПОВТОРНО ЌЕ СКИЈА ПО ПЕТ ГОДИНИ ПАУЗА, НО НЕ ЗА АВСТРИЈА, ТУКУ ЗА ХОЛАНДИЈА

ШЛАДМИНГ ЈА ОТВОРИ НОВАТА СКИЈАЧКА СЕЗОНА СО ДВА КОНЦЕРТА НА РОБИ ВИЛИЈАМС ПРЕД 25.000 ГОСТИ

САУДИСКА АРАБИЈА ГРАДИ СКИЈАЧКИ ЦЕНТАР СРЕДЕ ПУСТИНА СО 36 КИЛОМЕТРИ СТАЗИ

ГРЦИЈА ГО ОСВОИ ПРВИОТ МЕДАЛ ВО СКИЈАЊЕ ВО ИСТОРИЈАТА

ПОЧНУВА ЗИМСКАТА ОЛИМПИЈАДА ВО ПЕКИНГ, ПОТРОШЕНИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛИТРИ ВОДА ЗА ДА ИМА СНЕГ

СКИ ЦЕНТРИТЕ НИЗ ЕВРОПА СЕ ОТВОРААТ ЗА ГОСТИ СО КОВИД СЕРТИФИКАТИ

ИТАЛИЈА ГО ОТВОРИ ПРВИОТ СКИЈАЧКИ ЦЕНТАР ВО ЕВРОПА ВО КОЈ Е ЗАБРАНЕТА ПЛАСТИКА

СКИЈАЧКАТА ПАТЕКА НА ПОКРИВОТ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЦЕНТРАЛА Е НОВ СИМБОЛ НА КОПЕНХАГЕН

СКИЈАЧКАТА ЛЕГЕНДА ЛИНДЗИ ВОН СЕ ПРЕМИСЛИ И РЕШИ ДА СЕ МАЖИ ПО ВТОРПАТ