складиште

Таг
2Вести

ДАНСКА ЌЕ УВЕЗУВА ЈАГЛЕРОДЕН ДИОКСИД И ЌЕ ГО СКЛАДИРА ВО СЕВЕРНОТО МОРЕ

РОТЕРДАМ ПОСТАВУВА ГЛОБАЛЕН ТРЕНД СО НОВИОТ МУЗЕЈ-СКЛАДИШТЕ, 151.000 ДЕЛА И ПРЕДМЕТИ СЕ ИЗЛОЖЕНИ ВО ПЕТ КЛИМАТСКИ ЗОНИ