Скомрахи

Таг
2Вести

ВЕШТАЧКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ВО ФОКУСОТ НА 31. ИЗДАНИЕ НА СКОМРАХИ

ПОД МОТОТО „НЕ ДРАМАТИЗИРАЈ“ ПОЧНУВА 30. СКОМРАХИ, СЕКОЈ ДЕН ЌЕ ИМА ПО ДВЕ ПРЕТСТАВИ