Скопје синема сити

Таг
7Вести

ПЕДЕСЕТ ГОДИНИ КАРИЕРА НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ЌЕ СЕ ОДБЕЛЕЖАТ СО ИЗЛОЖБА ВО СКОПЈЕ

ФИЛМОВИ ЗА КОЕН, ЗАПА И „ЛЕБ И СОЛ“ НА 9. ИЗДАНИЕ НА СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

НИК КЕЈВ ВО ФОКУСОТ НА ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ФИЛМОВИ ЗА МАЈЛС ДЕЈВИС, МАРК БОЛАН И КЕЈТ БУШ НА СЕДМИОТ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

ФИЛМОТ ЗА „ЊУ ОРДЕР“ ГО ОТВОРА 6. ФЕСТИВАЛ НА МУЗИЧКИ ДОКУМЕНТАРЦИ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ

КОМПОЗИТОРОТ ФИЛИП ГЛАС – ЛАУРЕАТ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ ЗА 2020

ДОКУМЕНТАРЦИ ЗА СЛАВНИ ГИТАРИСТИ ВО ФОКУСОТ НА ПЕТТОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ