Скопје танц театар

Таг
3Вести

РИСИМКИН И СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР СО „ЛЕДИ МАГБЕТ“ ЛЕТОВО НА ФЕСТИВАЛ ВО ВЕРОНА

МАТЕА КИСЕЛИЧКА СО СВОЈА КОРЕОГРАФИЈА НА „ПРОЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ“ ВО КИНА

САМО СО УПОРНО ВЕЖБАЊЕ СЕ СТАНУВА СВЕТСКИ МОЌЕН, ВЕЛИ РИСИМКИН ЗА ГОСТУВАЊЕТО ВО КИНА