Скопје

Таг
85Вести

ЗА ПРВПАТ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА СЕ РОДИЈА ЧЕТИРИ ПИНГВИНИ

СТОТИЦИ ДЕДО МРАЗОВЦИ ТРЧАА НИЗ СКОПЈЕ – ФОТОГАЛЕРИЈА

ВЕЌЕ НЕ СМЕ СКРИЕНИ ВО ОПШТЕСТВОТО – ВО СКОПЈЕ СЕ ОДРЖА 15. МАРШ НА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ

18. ИЗДАНИЕ НА „БЕЛА НОЌ“ ЌЕ СЕ ОДВИВА НА ДЕСЕТИНА ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ОВАА ГОДИНА ЌЕ ТРАЕ САМО ДВА ДЕНА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

СКЕЈТБОРДИНГ НАТПРЕВАРОТ „УШТЕ ЕДЕН ОБИД“ ПО ПЕТТИ ПАТ ВИКЕНДОВ НИЗ СКОПЈЕ

ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НАТПРЕВАР ВО БРЗО МЕСТЕЊЕ НА РУБИКОВА КОЦКА

ВО СКОПЈЕ СЕ СЛАВЕА РАЗЛИЧНОСТИ И ЉУБОВ НА ВТОРАТА ПАРАДА НА ГОРДОСТА (ФОТОГАЛЕРИЈА)