Скопски џез фестивал

Таг
32Вести

МНОГУЧЛЕНИ АНСАМБЛИ ВО НОБ, ПОЕЗИЈА ВО МКЦ НА ТРЕТИОТ ДЕН НА 40. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ГИТАРИСТОТ ФИЛИП БУКРШЛИЕВ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР ЗА 2021

ГРЧКО ТРИО И ДАНСКИ КВАРТЕТ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

СЛОБОДЕН ЏЕЗ И ИМПРОВИЗАЦИИ ГО ОТВОРААТ 40. ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ИЗЛОЖБАТА ВО МКЦ ЈА ОТКРИВА ИСТОРИЈАТА НА ПЛАКАТИТЕ НА СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ТРИОТО НА САШО ПОПОВСКИ ГО ЗАТВОРА НАЈНЕОБИЧНОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ДОСЕГА

ГИТАРИСТОТ ИВАН ПЕТРОВСКИ ДОБИ ЗЛАТЕН ОРИКС ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР ЗА 2020

АНСАМБЛОТ „СВЕТЛОСТ+ОДРОН РИТУАЛ ОРКЕСТРА“ ВО СВОЈОТ ПРВ ОБИД ДОБИ ШАНСА ДА СВИРИ НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

ХИТОВИТЕ НА АРСЕН ДЕДИЌ И ТОНИ КИТАНОВСКИ ВЕЧЕРВА НА СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ