Скопски поетски фестивал

Таг
2Вести

СЕ ОТВОРА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА СКОПСКИОТ ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ

СКОПСКИ ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ИЗБИРА ЕДЕН УЧЕСНИК ПРЕКУ ПОЕТСКОТО ЧИТАЊЕ „ОТСКОЧНА ДАСКА“