скулптури

Таг
11Вести

НА РАБОТИЛНИЦАТА ВО КУЌАТА НА КАСАПОВИ ВО ВЕЛЕС СЕ СОЗДАВААТ СКУЛПТУРИ ОД МЕТАЛ

БРЕД ПИТ ПРВПАТ ЈАВНО ГИ ИЗЛОЖУВА СВОИТЕ СКУЛПТУРИ ВО ДРУШТВОТО НА НИК КЕЈВ

СКУЛПТУРИ ОД ЖАРКО БАШЕСКИ НА МЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ЗА ПОСТКОВИД УМЕТНОСТА ВО МИЛАНО

БРИТАНСКИ УМЕТНИК СОЗДАДЕ ШЕСТ 12-ТОНСКИ СКУЛПТУРИ ЗА НОВ ПОДВОДЕН МУЗЕЈ ВО КАН

ШЕСТ СКУЛПТУРИ ОД СТАРО ЖЕЛЕЗО И КАМЕН ПОСТАВЕНИ НИЗ ВЕЛЕС ЗА ДЕНОТ НА ГРАДОТ

ГЛИГОР СТЕФАНОВ ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „ГРАБЕЊЕ ВО ПРОСТОРОТ“ ВО МСУ

ФЕСТИВАЛОТ НА СНЕГОТ ВО САПОРО СЕ ОТВОРИ СО НОВИ 190 СКУЛПТУРИ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

НАД 100 СКУЛПТУРИ И ЦРТЕЖИ ОД ПОПОСКИ-ДАДА НА ИЗЛОЖБА ВО ДАУТ ПАШИН АМАМ