слетување

Таг
3Вести

НАСА ГИ БРОИ ПОСЛЕДНИТЕ ЧАСОВИ ДО СЛЕТУВАЊЕТО НА СОНДАТА „ПЕРСЕВЕРАНС“ ВО КРАТЕР НА МАРС ИМЕНУВАН СПОРЕД СЕЛО ВО БОСНА

„УБАВА И ВАЛКАНА, НО ЗА НАС Е УМЕТНИЧКО ДЕЛО“ – „ИНСАЈТ“ ГИ ПРАТИ ПРВИТЕ СЛИКИ ОД МАРС

ПО ПРЕЛЕТАНИ 482 МИЛИОНИ КИЛОМЕТРИ, „ИНСАЈТ“ СЛЕТА НА МАРС ЗА ДА СЛУША МАРСОТРЕСИ