слонови

Таг
4Вести

КИНА ЕВАКУИРАШЕ 150.000 ЛУЃЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОМИНЕ СТАДО СЛОНОВИ

СЛОНОВИТЕ ОД ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА ВО ВАРШАВА ЌЕ ГО НАМАЛУВААТ СТРЕСОТ СО МАРИХУАНА

ВЕБ-КАМЕРИ ОВОЗМОЖУВААТ ДА СЕ УЖИВА ВО СВЕТОТ И БЕЗ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОД ДОМА

КАМП ВО ТАЈЛАНД НУДИ НОЌЕВАЊЕ ВО ДРУШТВО НА СЛОНОВИ