Смистонијан

Таг
2Вести

МУЗЕЈОТ СМИТСОНИЈАН СОБИРА ПРЕДМЕТИ ОД УПАДОТ ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

ПО 13-ГОДИШНА КОНЗЕРВАЦИЈА, ИЗЛОЖЕНО ВСЕЛЕНСКОТО ОДЕЛО НА НИЛ АРМСТРОНГ