„Смртоносно оружје“.

Таг
2Вести

РИЧАРД ДОНЕР НА 90 ГОДИНИ ЌЕ ГО РЕЖИРА ПЕТТИОТ ДЕЛ НА „СМРТОНОСНО ОРУЖЈЕ“

МЕЛ ГИБСОН И ДЕНИ ГЛОВЕР ПОДГОТВЕНИ ДА СЕ ВРАТАТ ВО „СМРТОНОСНО ОРУЖЈЕ 5“