смс порака

Таг
2Вести

30 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ СМС – НА ВРВОТ НА ПОПУЛАРНОСТА СЕ ИСПРАЌАЛЕ 200.000 ПОРАКИ СЕКОЈА СЕКУНДА

СЕ ПРОДАВА ПРВАТА СМС-ПОРАКА НА СВЕТОТ, ИСПРАТЕНА ПРЕД 29 ГОДИНИ