снег

Таг
20Вести

ЏЕРЕМИ РЕНЕР ВЕЛИ ДЕКА ИМА НАД 30 СКРШЕНИ КОСКИ ОТКАКО ГО ПРЕГАЗИ ЧИСТАЧ ЗА СНЕГ

ЛЕДЕНИОТ СВЕТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 39. ПАТ

ПОЧНУВА ЗИМСКАТА ОЛИМПИЈАДА ВО ПЕКИНГ, ПОТРОШЕНИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛИТРИ ВОДА ЗА ДА ИМА СНЕГ

ДВОЈКА ОД ДАЛАС ПАТУВАЛА 31 ЧАС ДО АНГЛИЈА ЗА ДА ГО ГЛЕДА ТОТЕНХЕМ, СНЕГОТ ГО ОДЛОЖИ МЕЧОТ

ГРУПА ФИНЦИ СОЗДАДЕ ОГРОМЕН ГЕОМЕТРИСКИ ЦРТЕЖ ЧЕКОРЕЈЌИ ВО СНЕГОТ

МАДРИД СЕ СОЗЕМА ОД НАЈГОЛЕМОТО СНЕЖНО НЕВРЕМЕ ОД 1971 КОЕ ОШТЕТИ НАД 150.000 ДРВЈА

ЛЕДЕНИОТ СВЕТ ВО КИНЕСКИОТ ГРАД ХАРБИН СЕ ОТВОРИ ПО 37. ПАТ, ИЗГРАДЕН Е ЗА САМО 18 ДЕНА