снимање

Таг
20Вести

ВУДИ АЛЕН ГО НАЈАВИ СВОЈОТ 50. И МОЖЕБИ ПОСЛЕДЕН ФИЛМ

СОРАБОТНИЦИТЕ НА БРУС ВИЛИС ВЕЛАТ ДЕКА ПОДОЛГО ВРЕМЕ ИМАЛО ГРИЖИ ЗА НЕГОВАТА КОГНИТИВНА СОСТОЈБА

АЛЕКСАНДРА КАРДАЛЕВСКА НИЗ СКОПЈЕ ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „СЦЕНАРИОТО“

ЛОКАЦИИ НА КОИ Е СНИМЕН НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД

ЕКИПАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ПОВТОРНО НА СЕТ ПО 11 ГОДИНИ

„ПРИЈАТЕЛИ“ ЌЕ СЕ СНИМА ВО АПРИЛ НА ОТВОРЕНО ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

НА СЕТ БЕВМЕ И ПО ЦЕЛИ НОЌИ, НО СНИМАЊЕ ФИЛМ Е СЛАТКА МАКА, ВЕЛИ РЕЖИСЕРОТ ГОЦЕ ЦВЕТАНОВСКИ ЗА СВОЈОТ ПРВ ИГРАН ФИЛМ „ДЕНОТ НА ЖЕНАТА“

ПО ТРИ МЕСЕЦИ ЗАСТОЈ, ХОЛИВУД ПРОДОЛЖУВА СО СНИМАЊЕТО НА НЕКОИ ОД НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ ФИЛМОВИ

ПАРИСКИ УЛИЦИ ЗАГЛАВЕНИ ВО 1942 ГОДИНА ОТКАКО КОРОНАВИРУСОТ ПРЕКИНА СНИМАЊЕ НА ФИЛМ

СИНЕДЕЈС СЕ ЗАТВОРА СО ФИЛМОТ ШТО ЛЕТИЦИЈА КАСТА ГО СНИМАШЕ ВО БИТОЛСКО