снимка

Таг
2Вести

ФОТОГРАФ ЈА ДОЛОВИ УБАВИНАТА НА СНЕГУЛКИТЕ ВО НАЈВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА ДОСЕГА

СЕ ПРОДАВА ЛЕНТА СО ПЕСНИ ОД БОУВИ ЗАБОРАВЕНА НА ТАВАН 50 ГОДИНИ