софтвер

Таг
3Вести

ПОЧИНА ЧАРЛС ГЕШКЕ, ИНОВАТОРОТ КОЈ ГИ РАЗВИ ПДФ И ФОТОШОП

СРЕДНОШКОЛКАТА ЕВГЕНИЈА ДИВИТАРОВА ОД БИТОЛА СОЗДАВА МАШИНИ ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР

„ЕПЛ“ СЕ СООЧИ СО ПРВИТЕ ТУЖБИ ОТКАКО ПРИЗНА ДЕКА ЗАБАВУВАЛ ПОСТАРИ АЈФОНИ