сообраќајна несреќа

Таг
2Вести

ОТКАЖАНИ ПРЕТСТАВИ И КОНЦЕРТИ ПОРАДИ ДЕНОВИ НА ЖАЛОСТ ПО ТЕШКАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА

ПРИНЦОТ ФИЛИП СЕ ОТКАЖА ОД ВОЗАЧКАТА ДОЗВОЛА НА 97 ГОДИНИ