„СОС детско село“

Таг
3Вести

СОС ДЕТСКОТО СЕЛО ОТВОРИ СТРАНИЦА ЗА МЕСЕЧНИ ДОНАЦИИ ЗА ДЕЦАТА ШТИТЕНИЦИ

РАКОМЕТНАТА ФЕДЕРАЦИЈА ДОНИРАШЕ НАД МИЛИОН ДЕНАРИ НА СОС ДЕТСКО СЕЛО

„АРС ЛАМИНА“ ДОНИРАШЕ СЛИКОВНИЦИ, БОЕНКИ И ЛЕКТИРИ ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО