социјално дистанцирање

Таг
7Вести

БЕЛГИСКИОТ ГРАД ГЕНТ СО ГОЛЕМИ КРУГОВИ ЌЕ ГИ ДРЖИ НАДВОРЕШНИТЕ СОБИРИ ПОД КОНТРОЛА

АМЕРИКАНСКАТА ГРУПА „ФЛЕЈМИНГ ЛИПС“ ОДРЖА УНИКАТНИ КОНЦЕРТИ ВО ТОПКИ НА НАДУВУВАЊЕ

АНГЛИЧАНИТЕ ГИ НАПОЛНИЈА ПЛАЖИТЕ КАКО ДА НЕМА ПАНДЕМИЈА

ТОРОНТО ПОСТАВИ КУПОЛИ ЗА ВЕЖБАЊЕ ЈОГА НА БЕЗБЕДНА ДИСТАНЦА

СЗО ВЕЛИ ЕДЕН МЕТАР Е БЕЗБЕДНА ДИСТАНЦА, ВО МАКЕДОНИЈА Е 2 МЕТРА, ВО ГРЦИЈА МЕТАР И ПОЛ

РЕСТОРАН ВО АМСТЕРДАМ ПОНУДИ РЕШЕНИЕ ЗА СОЦИЈАЛНО ДИСТАНЦИРАЊЕ

ВО ШВЕДСКА СЕ ОТВОРА РЕСТОРАН ЗА САМО ЕДЕН ГОСТИН