Спасе Перовски

Таг
3Вести

ВЕЛЕШКИТЕ СЛИКАРИ ПЕРОВСКИ И ЧАТМОВ СО ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА ВО ГОСТИВАР

ИЗЛОЖБАТА „ВЕЛЕС ВИА ГРАДСКО“ НА СПАСЕ ПЕРОВСКИ ПОСТАВЕНА ВО ГРАДСКО

СПАСЕ ПЕРОВСКИ ВО ВЕЛЕС ГО ПРЕТСТАВУВА УМЕТНИЧКОТО ДЕЛО ПОВРЗАНО СО ИЗБОРЕН ЦИКЛУС