спиење

Таг
7Вести

ПОЛУЧАСОВНА ДНЕВНА ДРЕМКА Е ДОБРА ЗА МОЗОКОТ, ВЕЛИ НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

НАЦИОНАЛНАТА АВИОКОМПАНИЈА НА НОВ ЗЕЛАНД ПРВА ЌЕ ВОВЕДЕ КРЕВЕТИ И ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД ЕКОНОМСКАТА КЛАСА

ТОПОЛ ПИЈАЛАК И ТУШ ГО ПОДОБРУВААТ СПИЕЊЕТО НА ЛЕТНИТЕ ГОРЕШТИНИ

ЕПИДЕМИЈА НА НЕНАСПАНОСТ ВО ЈАПОНИЈА – ФИРМИ ВОВЕДУВААТ ТИВКИ СОБИ ЗА ДРЕМКА ЗА ВРАБОТЕНИТЕ