списание

Таг
11Вести

БИТОЛСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЌЕ ИЗДАВА СПИСАНИЕ ЗА СТУДЕНТСКИ ИСТРАЖУВАЊА, ЕДИНСТВЕНО ОД ВАКОВ ВИД ВО ДРЖАВАТА

ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ ДВОЈАЗИЧНАТА ЗБИРКА „СКОПСКО ХАИКУ“ ОД ПРОКОПИЕВ И СТЕФАНОВСКА

УЛИЧНОТО СПИСАНИЕ „ЛИЦЕ В ЛИЦЕ“ ОДБЕЛЕЖУВА 50 ИЗДАНИЈА И 10 ГОДИНИ ИЗЛЕГУВАЊЕ

КИНОТЕКА ГО ОДБЕЛЕЖУВА ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА 60. БРОЈ НА СПИСАНИЕТО „КИНОПИС“

„ПЛЕЈБОЈ“ ГО ОБЈАВИ ПРВОТО ДИГИТАЛНО ИЗДАНИЕ И СТАВИ МАЖ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА

СИТЕ БРОЕВИ НА СПИСАНИЕТО „КИНОПИС“ ДОСТАПНИ ОНЛАЈН НА САЈТОТ НА КИНОТЕКАТА

СКОПСКА ПРОМОЦИЈА НА ТРЕТИОТ АЛБУМ НА КРСТЕ РОЏЕВСКИ, ПРОГЛАСЕН ЗА ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ВО САД

СЕ ПРОДАВААТ СВИЛЕНИТЕ ПИЖАМИ И ПЕЊОАРОТ НА ХЈУ ХЕФНЕР

СМАЧЕНО МИ Е ОД ГЛУМАТА, МИСЛАМ ДЕКА ГО ИСКАЧИВ ЕВЕРЕСТ, ВЕЛИ ТОМ ХАРДИ