средношколка

Таг
2Вести

СРЕДНОШКОЛКАТА ЕВГЕНИЈА ДИВИТАРОВА ОД БИТОЛА СОЗДАВА МАШИНИ ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР

СРЕДНОШКОЛКА НАПРАВИ УРЕД ЗА ХАКИРАЊЕ ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКУ Е ЛЕСНО ДА СЕ УКРАДАТ ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ