стан

Таг
7Вести

СТАНОТ НА ДИЗАЈНЕРОТ КАРЛ ЛАГЕРФЕЛД ВО ПАРИЗ СЕ ПРОДАВА ЗА 10 МИЛИОНИ ЕВРА

НОВИОТ СТАН НА ЛЕО МЕСИ ОД 7,3 МИЛИОНИ ДОЛАРИ СОДРЖИ 1.000 ШИШИЊА ВИНО

СТАН ВО ХОНГКОНГ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 59 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ГОЛЕМ БРОЈ КОРЕЈЦИ НАВИСТИНА ЖИВЕАТ ВО ПОЛУПОДРУМСКИ СТАНОВИ КАКО ВО ОСКАРОВЕЦОТ „ПАРАЗИТ“

ЊУЈОРК ЈА ИМА НАЈСКАПАТА УЛИЦА НА СВЕТОТ, ПРОСЕЧНАТА ЦЕНА НА СТАН Е 38,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

РОНАЛДО ПЛАТИ СЕДУМ МИЛИОНИ ЕВРА ЗА НАЈСКАПИОТ СТАН ВО ЛИСАБОН

„ИКЕА“ ЌЕ ГРАДИ СТАНОВИ ВО АНГЛИЈА ШТО ЌЕ ЧИНАТ ОНОЛКУ КОЛКУ ШТО МОЖЕ ДА СЕ ПЛАТИ