Стефанија Гаштарска

Таг
4Вести

РУСКИ „ФОРБС“ ЈА ИЗБРА МАКЕДОНСКАТА БАЛЕРИНА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА ЗА ЕДНА ОД ОСУМТЕ ИДНИ ЅВЕЗДИ НА РУСИЈА

СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЗА НАЈДОБАР МЛАД УМЕТНИК

МИ СЕ ИСПОЛНИ ДЕТСКИОТ СОН – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА СЕ ВРАБОТИ ВО РУСКИ БОЉШОЈ

НА 16 ГОДИНИ ГО ЖИВЕАМ СОНOT – БАЛЕРИНАТА СТЕФАНИЈА ГАШТАРСКА НАСТАПИ ВО БОЉШОЈ