„Стела“

Таг
7Вести

ЗАБАВА СО КУЧИЊА НА ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ ЗА МИЛЕНИЦИ „ПЕТ ФЕСТ“ ВО СКОПЈЕ

ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ФИЛМ ЗА ДЕЦА „СТЕЛА“ ВО СЕЛЕКЦИЈАТА НА САРАЕВСКИОТ ФЕСТИВАЛ

СО ПРОЕКЦИЈА НА МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ „СТЕЛА“ ВЕЧЕРВА СЕ ОТВОРА НОВО КИНО ВО ВЕЛЕС

МАКЕДОНСКИТЕ ФИЛМОВИ „СТЕЛА“ И „ХОМО“ СО ПРЕМИЕРА НА 19. ИЗДАНИЕ НА СИНЕДЕЈС

ПЕТАР МЕ НАДМИНА СО ФИЛМОТ, ЈАС СТИГНАВ ДО ТЕАТАР, ВЕЛИ ТОМИСЛАВ МАНИЌ ЗА ВНУКОТ КОЈ ИМА ГЛАВНА УЛОГА ВО „СТЕЛА“

ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ДЕТСКИ ФИЛМ „СТЕЛА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 23 МАРТ

СЕ СНИМА „СТЕЛА“, ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ДОЛГОМЕТРАЖЕН ФИЛМ ЗА ДЕЦА