Стив Абот

Таг
3Вести

ПРОДУЦЕНТОТ НА „МОНТИ ПАЈТОН“ СТИВ АБОТ ЈА ПРИМИ НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА СИНЕДЕЈС

„МОНТИ ПАЈТОН“ ДЕНЕС СЕ ПОРЕЛЕВАНТНИ ОД КОГА БИЛО, ВЕЛИ ПРОДУЦЕНТОТ СТИВ АБОТ, СПЕЦИЈАЛНИОТ ГОСТИН НА СИНЕДЕЈС

СИНЕДЕЈС ОДБЕЛЕЖУВА 50 ГОДИНИ „МОНТИ ПАЈТОН“, МЕНАЏЕРОТ СТИВ АБОТ ЌЕ ПРИМИ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО