Стивен Спилберг

Таг
20Вести

СПИЛБЕРГ ПОДГОТВУВА СЕРИЈА ЗА НАПОЛЕОН СПОРЕД СТАРО СЦЕНАРИО НА КЈУБРИК

СПИЛБЕРГ НАПОЛНИ 75 ГОДИНИ – НЕГОВИТЕ ФИЛМОВИ ЗАРАБОТИЈА 10 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, А НАЈВАЖНИОТ ГО РАБОТЕШЕ БЕСПЛАТНО

ПРВИОТ МЈУЗИКЛ НА СПИЛБЕРГ „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СКОПЈЕ

ПРОДУКЦИЈАТА НА СПИЛБЕРГ ЌЕ СНИМА НЕКОЛКУ ФИЛМОВИ ГОДИШНО ЗА „НЕТФЛИКС“

40 ГОДИНИ ОТКАКО ГИ КУПИЛ ПРАВАТА ОД СТИВЕН КИНГ, СПИЛБЕРГ ЌЕ ЈА СНИМА СЕРИЈАТА „АМАЈЛИЈА“

НЕКОИ ОД НАЈИСЧЕКУВАНИТЕ ФИЛМОВИ ВО 2021 ТРЕБАШЕ ДА ИЗЛЕЗАТ ЛАНИ

„БРАЌА МАНАКИ“ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 19 СЕПТЕМВРИ, КИНЕМАТОГРАФЕРОТ НА СПИЛБЕРГ, КАМИНСКИ, ДОГОДИНА ЌЕ ДОЈДЕ ВО БИТОЛА

СТИВЕН СПИЛБЕРГ НЕМА ДА ГО РЕЖИРА „ИНДИЈАНА ЏОНС 5“

ОД РИЧАРД БАРТОН ДО СТИВЕН СПИЛБЕРГ – БЕРЛИНСКИОТ ЅИД ИГРА ГОЛЕМА УЛОГА ВО СВЕТСКИОТ ФИЛМ

СПИЛБЕРГ ГО СНИМИ РИМЕЈКОТ НА „ПРИКАЗНА ОД ЗАПАДНАТА СТРАНА“, ПРЕМИЕРАТА Е ДОГОДИНА