стриминг сервис

Таг
5Вести

„НЕТФЛИКС“ ГИ НАМАЛИ ЦЕНИТЕ ВО НАД 30 ДРЖАВИ, МЕЃУ КОИ И МАКЕДОНИЈА

„ДИЗНИ“ ПРВПАТ ИМА ПОВЕЌЕ ПРЕТПЛАТНИЦИ ОД „НЕТФЛИКС“

СТРИМИНГ ПЛАТФОРМАТА „ДИЗНИ+“ ОД ЛЕТОВО ДОСТАПНА И ВО МАКЕДОНИЈА

СТРИМИНГ СЕРВИСИТЕ ЈА ПРЕЗЕДОА ДОМИНАЦИЈАТА НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ, „НЕТФЛИКС“ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА 42 НАГРАДИ