Стрип центар на Македонија

Таг
2Вести

СТРИП ЦЕНТАРОТ НА МАКЕДОНИЈА ОБЈАВИ НЕКОЛКУ НОВИ ИЗДАНИЈА И ПОКРАЈ НАМАЛЕНИТЕ СРЕДСТВА ОД ДРЖАВАТА

ИГОР СТЕВКОВСКИ-СТЕВАЦ НАГРАДЕН ЗА РАЗВОЈ НА МАКЕДОНСКИОТ СТРИП НА СТРИП САЛОНОТ ВО ВЕЛЕС