Струмица

Таг
19Вести

СЕРИЈАТА КОНЦЕРТИ НА КАРОЛИНА ПРОДОЛЖУВА ВО СТРУМИЦА НА 17 МАЈ

САШКО КОЦЕВ ГОСТУВА ВО ШТИП И СТРУМИЦА СО СТЕНДАПОТ „ШИРОК ДИЈАФАЗОН“

СВЕТЛОСНО НЕБО ОД 600 МЕТРИ И 20-МЕТАРСКА НОВОГОДИШНА ЕЛКА ЌЕ БИДАТ ПОСТАВЕНИ ВО СТРУМИЦА

ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ БЕА МОДЕЛИ НА ХУМАНИТАРНАТА МОДНА РЕВИЈА „УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ“ ВО СТРУМИЦА

ДА НЕ БЕШЕ МАЈКА МИ, ЗА МАЛКУ НЕМАШЕ ДА ЗАВРШАМ СРЕДНО УЧИЛИШТЕ, РЕЧЕ ГОРАН ПАНДЕВ

ВЕЧЕРВА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА „СТРУМИЧКИ ЕГЗИТ“ СО ЏОН ЊУМАН И БУРАК ЈЕТЕР КАКО ГЛАВНИ ЅВЕЗДИ

ЏОН ЊУМАН, БУРАК ЈЕТЕР И КОНСТРАКТА ЌЕ НАСТАПАТ НА 7 СЕПТЕМВРИ НА ЕГЗИТ ВО СТРУМИЦА

НИКОЛА ПИЈАНМАНОВ ПОСТАВИ СКУЛПТУРА ОД ПОЛОВИНА ТОН РЕЦИКЛИРАНО ЖЕЛЕЗО ВО БОСИЛОВО СО ПОРАКА ДА СЕ ЧУВА ЗЕМЈАТА

ИЛЈАДНИЦИ ПОСЕТИТЕЛИ СЕ ЗАБАВУВАА НА СТРУМИЧКАТА ВЕРЗИЈА НА ЕГЗИТ

ДЕ ЛУКА, ОРХАН И СЕНИДА ЌЕ НАСТАПАТ НА ЕГЗИТ ВО СТРУМИЦА НА 7 СЕПТЕМВРИ