студија

Таг
2Вести

КИНА ОТВОРИ ФИЛМСКИ ГРАД ОД 7,9 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

НАУЧНИЦИ СОЗДАДОА ВЕШТАЧКА КОЖА ЗА ДА МОЖАТ РОБОТИТЕ ДА „ЧУВСТВУВААТ“