субвенции

Таг
3Вести

НОРВЕЖАНИТЕ СО НОВ РЕКОРД, РЕЧИСИ 80% ОД КУПЕНИТЕ АВТОМОБИЛИ ЛАНИ БИЛЕ ЕЛЕКТРИЧНИ

АВСТРИЈА ЌЕ ДАВА СУБВЕНЦИИ ОД 5.000 ЕВРА ЗА КУПУВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ

КОСТАРИКА КАКО ПРИМЕР ЗА СВЕТОТ – УСПЕА ДА СИ ГИ ОБНОВИ ШУМИТЕ ОТКАКО ГИ УКИНА СУБВЕНЦИИТЕ ЗА СТОЧАРСТВО