судски спор

Таг
4Вести

БРИТНИ СПИРС НЕ УСПЕА ДА СЕ ОСЛОБОДИ ОД КОНТРОЛАТА НА ТАТКО Ѝ И КАЖА ДЕКА ВЕЌЕ НЕМА ДА НАСТАПУВА

ПО ПЕТ ГОДИНИ ПРЕСУДЕНО ДЕКА „ЛЕД ЦЕПЕЛИН“ НЕ ЈА УКРАЛ СВОЈАТА НАЈПОЗНАТА ПЕСНА

ЊУЈОРШКИ УЛИЧНИ УМЕТНИЦИ ДОБИЈА ОТШТЕТА ОД 6,7 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТИ ИМ ГИ УНИШТИЈА ГРАФИТИТЕ

ФАНОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ ОТШТЕТА ЗА ЛОШОТО ОЗВУЧУВАЊЕ НА КОНЦЕРТОТ НА „БИЈЕЛО ДУГМЕ“ ВО БЕЛГРАД