супермаркет

Таг
3Вести

ВО ГЕРМАНИЈА ОТВОРЕН ПРВИОТ АВТОНОМЕН СУПЕРМАРКЕТ ВО КОЈ НЕМА КАСИ

КОЛИЧКА ЗА СУПЕРМАРКЕТ СО СЕНЗОР ЗА ЗАПИРАЊЕ Е НОВ ИЗУМ НА „ФОРД“

СУПЕРМАРКЕТИ ВО ШВАЈЦАРИЈА ПОЧНАА ДА ПРОДАВААТ МАРИХУАНА