свештеник

Таг
2Вести

БУДИСТИЧКИ ХРАМ ВО ЈАПОНИЈА ВОВЕДЕ РОБОТ-СВЕШТЕНИК

СВЕШТЕНИКОТ ОД ПОГРЕБОТ НА АРЕТА ФРЕНКЛИН СЕ ИЗВИНИ ШТО ГИ ДОПРЕЛ ГРАДИТЕ НА АРИЈАНА ГРАНДЕ