светлина

Таг
5Вести

АСТРОНОМИТЕ ЈА ОТКРИЈА НАЈГОЛЕМАТА КОСМИЧКА ЕКСПЛОЗИЈА ДОСЕГА, КОЈА ТРАЕ ВЕЌЕ ТРИ ГОДИНИ

ЗА 10 ГОДИНИ ДРАСТИЧНО СЕ НАМАЛИЛ БРОЈОТ НА ЅВЕЗДИ ШТО МОЖАТ ДА СЕ ВИДАТ СО ГОЛО ОКО

СКОПСКИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛИНАТА ОВАА ГОДИНА ЌЕ ТРАЕ САМО ДВА ДЕНА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА