светлосни инсталации

Таг
2Вести

ЗАШТИТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА – МОТО НА ГОДИНЕШНИОТ ФЕСТИВАЛ НА СВЕТЛОСНА УМЕТНОСТ ВО СКОПЈЕ

ПАТЕКА ВО БОИ И СВЕТЛИНА ОД ЧАРШИЈА ДО ГРАДСКИ ПАРК – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СКОПЈЕ ЛАЈТ АРТ ДИСТРИКТ