светска премиера

Таг
6Вести

ОВАЦИИ ЗА „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“ ПО СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА ВО КОПЕНХАГЕН, ДОМАШНАТА ПРЕМИЕРА ЌЕ БИДЕ НА СИНЕДЕЈС

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ВТОРИОТ ДЕЛ НА „ДИНА“ ВО ЛОНДОН, ЗЕНДАЈА СЕ ОБЛЕЧЕ КАКО КИБОРГ

ДОКУМЕНТАРЕЦОТ НА МКЦ, „ЕФТЕРКЛАНГ: МАКЕДОНИУМ БЕНД“, ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛ ВО КОПЕНХАГЕН

МАКЕДОНСКАТА ЕКИПА НА „ВРБА“ ВЕЧЕРВА ВО РИМ НА НАЈГОЛЕМИОТ ЦРВЕН КИЛИМ НА СВЕТОТ

МАНЧЕВСКИ И СКОРСЕЗЕ ЌЕ ГИ ПРЕТСТАВАТ НОВИТЕ ФИЛМОВИ НА РИМСКИОТ ФЕСТИВАЛ

СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА „БИКИНИ МУН“ НА МАНЧЕВСКИ ВО САО ПАУЛО