ДЕЦА ОД 12 ГОДИНИ ЌЕ СЕ БОРАТ ЗА ПРЕМИЈАТА ОД ТРИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА СВЕТСКИОТ КУП ВО ВИДЕОИГРАТА „ФОРТНАЈТ“